Laiptų keltuvas yra patogus, daugeliu atvejų, ypač jei namuose susiduriama, kai yra ribotas judrumas. Tai gali būti dėl senėjimo, sveikatos sutrikimų ar nelaimingo atsitikimo. Nepriklausomai nuo riboto judėjimo priežasties, didžiausias iššūkis yra lipti laiptais aukštyn ir žemyn.

Čia gali praversti keltuvas. Pastaraisiais metais jie tapo pageidaujamu pasirinkimu vyresnio amžiaus žmonėms ir kitiems riboto judrumo žmonėms. Taip yra dėl daugybės privalumų, įskaitant:

Padidinta laisvė

Naudodami laiptų keltuvą jums nereikės jaudintis ar lipsite laiptais aukštyn ar žemyn. Tiesą sakant, galite pakilti ir nusileisti laiptais 100 kartų nesijaudindami dėl skausmo, energijos ir laiko. Naudodami laiptų keltuvą turite neribotą laisvę ir galite judėti namuose be jokių apribojimų ar iššūkių. Nebereikia planuoti visos dienos, kad kuo mažiau kartų liptumėte laiptais.

Naudotis laiptų keltuvu yra saugu

Daug galvota, kad laiptų keltuvas taptų saugiausia ir patikimiausia mechaninio transportavimo priemone jūsų namuose. Prie laiptų keltuvo pridedamos saugos funkcijos apima saugos pandusą, kuri gali būti montuojamas ant platformos. Sistema taip pat turi daugybę kitų saugos funkcijų, kurios neleidžia veikti, jei keltuvo kelyje yra kokių nors kliūčių.

Laiptų keltuvai yra patogūs, inovatyvūs

Novatoriški laiptiniai vidaus keltuvai, kurių paskirtis yra dvejopa. Dažniausiai nedidelio pakilimo aukščio (iki 0,6 m) keltuvas veikia kaip laiptai, o jį aktyvavus, laiptai tampa pakilimo platforma. Tai geriausias sprendimas norintiems kuo taupiau išnaudoti patalpą, platesnei paskirčiai.

Keltuvo įrengimas nereiškia, kad laiptų negali pasiekti kiti žmonės. Jei pasirinksite tinkamą laiptų keltuvą, priklausomai nuo turimos laiptinės, patekimas ir naudojimasis laiptais nebus užblokuotas.

Laiptų keltuvu lengva naudotis

Laiptų valdymas nėra sudėtingas. Sistema valdoma perjungimo jungikliu, esančiu šalia keltuvo. Kad niekada nepritrūktumėte įkrovos laiptų viduryje, keltuvams galima įmontuoti atsarginį energijos šaltinį. Tokiu būdu, net ir nutrūkus galiai, neprarasite mobilumo po namus, nes sistema turi atsarginį maitinimo šaltinį.

Ekodarna pritaikys Jums geriausią sprendimą

Keltuvai nėra universalūs, jie yra pritaikyti jūsų poreikiams ir padės įveikti sunkumus, su kuriais galite susidurti savo namuose ir ne tik. Prieš įrengiant keltuvą, mūsų ekspertas atvyks į jūsų namus ir įvertins visus skirtingus aspektus – laiptų plotį, ilgį, dizainą ir sumontuos šias detales atitinkantį keltuvą.

Neturėtumėte leisti, kad mobilumo iššūkiai išstumtų jus iš namų. Su keltuvu galėsite patogiai, lengvai ir saugiai lipti laiptais be jokių iššūkių. Be to, laiptų įrengimas yra greitas, todėl nėra jokios priežasties nesvarstyti apie keltuvo įrengimą savo namuose.

 

Categories: Blogas