Keltuvai žmonėms su judėjimo negalia skirti palengvinti jūsų gyvenimą ir padaryti nepriklausomesnį, tačiau kiek saugūs yra jie?

Keltuvas žmonėms su judėjimo negalia, gali grąžinti jums laisvę mėgautis kiekviena savo namų dalimi be vargo. Naudodami keltuvą galite sutaupyti energijos ir sutaupyti nepakeliamo skausmo, kylančio kiekvieną dieną kelis kartus lipant laiptais aukštyn ir žemyn.

Nuspręsti turėti keltuvą yra didelis sprendimas. Tai pakeis jūsų ir aplinkinių gyvenimą. Tad racionalu, kad turite abejonių ir klausimų dėl keltuvo.

Vienas iš didžiausių klausimų, kuriuos dauguma žmonių turi apie keltuvus žmonėms su judėjimo negalia, yra jų saugumas. Keltuvai nėra visiškai suprantami, ypač saugos aspektu.

Jei susimąstėte, kiek saugūs yra keltuvai? Šiame straipsnyje apžvelgsime kiekvieną neįgaliųjų keltuvų ypatybę ir tai, kaip jie užtikrina jūsų saugumą.

Konstravimas ir bandymai

Statyba yra pirmas žingsnis, kad jis būtų saugus. Dauguma pirmaujančių keltuvų gamintojų domisi komponentų, naudojamų gamyboje, kokybe.

Prieš pradedant gamybą, Ekodarna atstovai atvyks į jūsų namus, kad įvertintų kliūtis ir atliktų matavimus. Taip yra todėl, kad nėra dviejų vienodų keltuvų.

Detalės gaminamos pagal užsakymą ir atliekami tikslūs išmatavimai, siekiant užtikrinti, kad laiptų keltuvas puikiai veiktų jūsų namuose. Gaminame keltuvus įvairioms laiptinėms ir vietomis.

Pastačius laiptų keltuvą naudojant aukščiausios kokybės dalis, prieš montuojant jis turi būti kruopščiai išbandytas. Kiekvienas lifto aspektas yra po mikroskopu. Jis nuolat tikrinamas, ar nėra trūkumų ir gedimų.

Norėdami garantuoti, kad gausite aukštos kokybės ir saugų gaminį, gausite garantiją savo laiptų keltuvo dalims ir darbui.

Greitis

Greitis yra vienas iš labiausiai patikrintų keltuvo aspektų ir vienas kruopščiausių.

Keltuvo greitis gali būti kliūtis ir pavojus tuo pačiu metu. Jei laiptų keltuvas yra per greitas, tai kelia pavojų. Jei jis per lėtas, tai tampa laiko švaistymu. Tai veiksnys, kurį reikia kruopščiai subalansuoti, kad įsitikintumėte, jog laiptų keltuvas yra funkcionalus ir saugus.

Sukurtas saugumui

Geras laiptų keltuvas nėra skirtas tik kokybei ar greičiui. Nors šie veiksniai atlieka pagrindinį vaidmenį bendrai įrangos saugai, reikia daugiau.

Kitos funkcijos yra įmontuotos į laiptus, kad jie būtų saugūs ir patikimi. Tai apima porankius, saugos diržus, kojų atramas, jutiklius ir daugybę kitų gyvybiškai svarbių funkcijų.

Jei kyla klausimų dėl savo laiptų keltuvo, būtina pasikalbėti su konsultantu ir išsiaiškinti, kokias saugos funkcijas siūlo jūsų pageidaujamas laiptų keltuvas.

Atminkite, kad visos pasaulio saugos priemonės nebus geros, jei jų nenaudosite. Be tinkamo laiptų keltuvo, taip pat turite laikytis saugios rutinos, kai naudojate savo laiptų keltuvą, kad įsitikintumėte, jog tinkamai naudojate visas saugos funkcijas ir laiptų keltuvą.

 

Categories: Blogas